Ontmoetingsdag Overijssel-Flevoland

Classicale Kerk & Israël Werkgroep
Overijssel-Flevoland
Hellendoorn, zaterdag 5 oktober

Op de zaterdag voorafgaand aan Israëlzondag, 5 oktober, vindt de jaarlijkse ontmoetingsdag van de Classicale Kerk en Israël Werkgroep Overijssel-Flevoland plaats. Alle plaatselijke  Kerk en Israël Werkgroepen van beide provincies  zijn daarbij van harte uitgenodigd. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

We komen samen in de Leerkamer van d’Oale Grieze , Dorpsstraat 39, 7447 CM, Hellendoorn, tel: 0548-654424.

10.00 uur            Inloop met koffie en cake
10.30 uur            Welkom en kennismakingsronde
10.45 uur            Kerk & Israël in het toerustingsprogramma van de gemeente:
hoe doe
je dat? –m.m.v. ds. Marien Grashoff uit Wildervank
en landelijk K&I-werker dhr. Floor Barnhoorn
12.30 uur            Lunch:  broodjes (vegetarisch) met soep

Deelname:           €10, contant betalen
Opgave:              adehoop11@hetnet.nl

De middag staat in het teken van het afscheid van Gé Batterink. Zij was ruim 25 jaar in de Kerk en Israëlwereld van de Protestantse Kerk en haar voorlopers. Zij was de jaren continue factor in de toen nog Provinciale werkgroep Overijssel-Flevoland.
Degenen die graag Gé willen bedanken en haar afscheid  willen bijwonen zijn ook voor de middag uitgenodigd.  Het middagprogramma ziet er als volgt uit.

13.30 uur            Laudatio Gé Batterink
13.45 uur            Dertig jaar Kerk en Israël –Van kleur verschoten?
                           Een gesprek met Gé Batterink en de zaal over de ontwikkelingen in het
                           Kerk & Israël-werk in de afgelopen dertig jaar o.l.v. classis-predikant
Klaas van der Kamp.
14.30 uur           Aanbieding van een afscheidscadeau aan Gé.

Na afloop is er gelegenheid om bij een hapje en een drankje Gé persoonlijk te bedanken voor al het werk dat ze voor Kerk en Israël gedaan heeft.
Voor deelname aan de middag, vragen wij ook een bijdrage aan het cadeau voor Gé.
Informatie over het cadeau en opgave voor de middag kan ook via: adehoop11@hetnet.nl.

Aanmelding tot uiterlijk 30 september 2019.