Voorbereiding Israëlzondag Groningen-Drenthe op dinsdag 8 september

Uitnodiging

De eerste zondag van de maand oktober is het Israëlzondag.

Jaarlijks biedt de Protestantse Kek bij Israëlzondag de plaatselijke gemeente materiaal aan om bij deze zondag te gebruiken.  De handreiking voor de komende Israëlzondag heeft als thema ‘Kies voor het leven’! https://www.protestantsekerk.nl/nieuws/nieuwe-handreiking-israelzondag-kies-voor-het-leven/ dit thema sluit aan bij het jaarthema van de Protestantse kerk, ‘Het goede leven’.

De werkgroep Kerk en Israël Groningen Drenthe biedt ook dit jaar weer een bijeenkomst aan ter voorbereiding. Met de handleiding als uitgangspunt. De exegese zal door ds. Jelle van Slooten worden ingeleid, de liturgie door ds. Geert Hovingh en voor de kinderen zal er een idee worden aangereikt door ds. Bep Spijker.

In verband met het coronavirus is besloten om, zoals gebruikelijk niet in de synagoge maar in de Laarkerk, Stationsweg 159, 9471 GP Zuidlaren, samen te komen. Dit zal plaats vinden op dinsdag 8 september van 10.00 – 12.00 uur.

In verband met de ruimte moet U zich voor 4 september aanmelden via deze website of 0521 590663.

Met een vriendelijke groet,

Bien van Noord – Hasper Secr. Kerk & Israël Groningen Drenthe